Infrarood Sauna's

infrawave, infraroodcabines, specialist in sauna's en zwembaden, ergonomischRelaxcentrum Lo is uw specialist voor Infrarood Sauna’s. door onze ruime keuze vindt iedereen zeker en vast een infrarood sauna die bij hen past. 

De Infrarood sauna is tegenwoordig zeer gegeerd voor mensen met klachten als spierpijnen en gewrichtspijnen. 

De infrarood-sauna kent de laatste jaren een stormachtige opgang. Anders dan de klassieke ‘Finse’ sauna is de werking van een infrarood-sauna gebaseerd op de (onzichtbare) infrarood stralingswarmte die opgewekt wordt met diverse types van stralers. Het kenmerk van infrarood warmte is dat deze warmte wordt overgebracht naar de huid zonder dat er warme lucht aan te pas komt. Een infraroodsauna is dus eigenlijk geen sauna maar een (stralings) warmtecabine

Van alle gezondheidsklachten komt rugpijn, na hoofdpijn, het meeste voor. Een infraroodcabine helpt hier zeker tegen! Meestal ziet de infrarood-sauna er net zo uit als de klassieke houten saunacabine. Maar omdat de infraroodstralen rechtstreeks de huid verwarmen, kan men ze ook zonder zo’n cabine gebruiken, en zelfs in open lucht. 

De infrarood sauna hoeft ook niet veel plaats in te nemen en kan daardoor al in een kleine hoek van een hobbykamer geïnstalleerd worden. Heel snel geïnstalleerd, heel eenvoudig te gebruiken en plaats besparend. 

Vraag zeker meer informatie bij Relaxcentrum-Lo en vraag naar de mogelijkheden en oplossingen! U kan de verschillende cabines bij ons ook uittesten!

infrawave, infraroodcabines, specialist in sauna's en zwembaden, ergonomisch, plaatsing, lochristi, rugklachten 2

"Infrawave, infraroodsauna's met ergonomische oplossingen..."

www.infrawave.be
Infrawave staat voor INNOVATIE: De formule achter het succes is onze gepatenteerde full spectrum infraroodstraler, op basis van de S-curve, die naadloos aansluit op de anatomie van het lichaam. De rug wordt volledig van boven tot diep in de onderrug ondersteund langs de contouren van het lichaam. 


“Infrawave is Europese TOPkwaliteit!” 

De Infrawave een oplossing voor hel wat klachten: 

  • Rugklachten: De Infrawave Relax Lounge met comfortabele en esthetische zetels is als een oase van ontspanning en kan bijdragen tot het verlichten van rugklachten.
  • Bloedcirculatie: Met de gebundelde infrarood energie wordt het immuunsysteem versterkt en ook de bloedcirculatie en de stofwisseling gestimuleerd.
  • Pure ontspanning: Ideaal om u te ontspannen na een lange dag werken, kom even tot rust in uw eigen infrarood cabine en los zonder dat u het beseft uw rugklachten en gewrichtspijnen op.

De infraroodwarmte van de Full Spectrum straler voelt niet alleen erg comfortabel en aangenaam aan, maar heeft ook een verzachtend effect op pijn. De aangename warmte die het infraroodlicht genereert, dringt zeer diep binnen in de huid en helpt ook zo de bloedcirculatie te stimuleren en uw spieren te verwarmen. Uw spieren gaan zich ontspannen. 

infraroodcabines, specialist in sauna's en zwembaden, ergonomisch, plaatsing, testen, lochristi, rugklachten

Relaxcentrum Lo, infrawave, infraroodcabines, specialsit, ergonomisch, plaatsing, testen, lochristi, rugklachten

Relaxcentrum Lo, infrawave, infraroodcabines, specialsit, plaatsing, testen, lochristi, rugklachten

Relaxcentrum Lo, infrawave, infraroodcabines, specialsit, plaatsing, testen, lochristi