Monobloc zwembaden

Meer dan 80 verschillende modellen in de meest uiteenlopende vormen en afmetingen. Strak met een hoek- of een design inlooptrap

Een monobloc zwembad vereist een minimum aan onderhoud door zijn gladde wanden.

En een onberispelijke kwaliteit door zijn unieke geautomatiseerde productielijn.

Een van onze fabrikanten nl Ibiza piscines staat garant voor zijn unieke productieproces en grondstoffen.

Een productieproces geïnspireerd door de automobiel-en scheepsbouw-technologie ... De vestiging in Argenton-sur-Creuse (60% van onze productie) is uitgerust met een industriële afdeling waar robots methodisch toepassingen verrichten in gewichten, diktes en percentages van grondstoffen opgeslagen in hun geheugen. Dit unieke productieproces, beschermd door patenten en bedrijf overeenkomsten, garandeert een onberispelijke kwaliteit en de afwerking van uw zwembad in shell polyester.


EEN TECHNOLOGIe van een UITZONDERLIJK PRODUCT

Wij zijn de enige spelers in de zwembadfabricatie met de formule van de "barrière-coating". Wij delen deze fabricatie met de Beneteau Group - Jeanneau die een exclusieve overeenkomst heeft en deze gebruikt om de rompen van pleziervaartuigen te bouwen. Nogmaals, dit is het perfecte bewijs van onze expertise.

FUNCTIONEEL DIAGRAM VAN DE GEAUTOMATISEERDE FABRIEK VAN ARGENTON-SUR-CREUSE

De mallen worden verplaatst op een rolband met een luchtdichte sluis voor het dragen van elke fase. Ze worden voornamelijk gereinigd om vlekken te voorkomen en gewaxt voor gemakkelijke verwijdering.

Fase 1: NPG gelcoat (500gr/m2)
De mal komt uit de luchtsluis en krijgt een voorbereiding tussen gelcoat. De applicatie wordt uitgevoerd door de robot. Na het drogen van de gel coat, gaat het naar fase 2.

Fase 2: Anti corrosie behandeling NORCO
De mal komt in de tweede kamer en de robot doet hetzelfde door de toepassing van ons eigen product, Barriere Coat.

Fase 3: Stratificatie
De mal krijgt een laag hars verbonden met glasvezel in een gelijktijdige projectie. Deze praktijk onderscheidt ons van de concurrentie, het zorgt voor een volledige bevochtiging van de vezel en elimineert het risico van delaminatie.

Fase 4: Versterking piramide of MODUPAC
Het lamineren is voltooid, de mal komt in een oven bij 25 °, waarbij hij gedurende 3 uur in blijft. De versterkingen zijn ook polyester en worden opgenomen in de massa in de laatste laag, voor een perfecte weerstand.

Fase 5: Strippen
De kwaliteit en de strenge normen zijn 100% Frans De strengheid en de zorg die wij bieden aan ons productieproces in combinatie met zijn hoog niveau van de technologie is de beste garantie om uw zwembad IBIZA tot een perfect product te maken.Een concentraat van technologie

Onze productie wordt uitgevoerd gedurende vele jaren door een procedure (type ISO 9000), uitgevoerd door een adviesbureau gespecialiseerd in composietmaterialen, die de nomenclatuur van elk bekken respecteert. Na Tien jaar van onderzoek en toepassing kunnen wij u de beste producten aan te bieden.


Ondersteund door versterkingen Modupac voor rechthoekige vormen en versterkende Piramides voor vrije vormen, wordt de polyester omhulsel van uw zwembad dubbel beschermd. De stijfheid van het bekken verbetert zodoende de implementatie. Vanuit onze productie zijn deze versterkingen een extra waarborg. Deze zorgen voor een hoge isolatiewaarde!!

Trouw aan gekwalificeerde leveranciers  

Door de loyaliteit die we geven aan onze leveranciers, en door samen te werken (1991-1996 gelcoat en hars) stelt dit ons in staat om een aanzienlijke daling van de gebruikte materialen te verkrijgen en voortdurend te innoveren. Corrosiebarrière is een unieke formule die uitsluitend door onze fabrikant verstrekt wordt in Frankrijk.


Wij bieden een breed scala aan composiet zwembaden, meer dan 250 modellen, van klassiek tot design! U heeft de keuze tussen de vele modellen die in uw tuin passen: u kiest voor de vorm en afmetingen die aan uw verwachtingen voldoen. 


Randafwerking: ruime keuze in boordstenen 

  • Zuiderse zandgele of witte boordstenen
  • Natuursteen graniet of blauwe hardsteen
  • Belgische blauwe hardsteen behoort ook tot de mogelijkheidDe rolluikbak wordt bedekt met tropisch hout, de skimmens zitten onder in de bak en er is een terras in tropisch hout Ipé als verlengde van de rolluikafwerking.

Onze fabrikanten